Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Re: Kuhu 2019 aasta hooajal matkatakse
Šveitsi saab nii läbida,et seal ei pea palju kulutama. Sõit passidel ei maksa midagi,kui võrrelda elamusega mida seal naudid.Üks-kaks tankimist ei tee just suurt vahet sisse naaberriikidega ja ööbima St.Moritzis 4tärni hotelis ei pea,saab ka muidu. Ehk ei nõustu sinuga kohe üldse,sest Šveits on väga ilus ja lahe maa. Olen seal ööbinud mingi a´50€ kahene tuba koos korraliku hommikusöögiga,rohkem kui korra.
Sama ka Lõuna-Prantsusmaaga,ei mäleta ühtegi ülbet kohalikku ja üle makstud teenust. Siiani minu parim mälestus kämpingust maailmas,mis asub Nice-Cannes piiril(ööbimise nimel seal, olen nõus ka terve tee telki kaasa vedama,kui mujal seda ei kasutagi),Nice on parim rand ning mägedes lahedaimad teed ja vaated Provence-Alpides. Käinud mitu korda ja lähen kindlasti veel. Monte Carlo ralli kiiruskatsete teed ja üldse kogu see kant on lahe.
Ma arvan,et minu kaks lemmik kohta Euroopas hetkel ongi vist Côte d'Azur ja Rumeenia.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.