Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 486 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
reimps kirjutas: ↑07 Dets 2018, 18:51Spoiler
Madlobster kirjutas: ↑07 Dets 2018, 16:51Uut ägedat seinakalendrt hakkab varsti vaja minema.
Kellelgi midagi silma jäänud kuskilt?Ps ei pea ainult tsiklitest olema
https://kassideturvakodu.ee/pood/
Saad oma panuse anda kodutute kasside päästjatele ja juba sealsamas koduootavatele kassidele ka. Ma suvel ühe ägeda tüübi sealt sain näiteks
See on kindlasti ilus mõte aga kahjuks on mul kassiallergia
Kalendrist ei saa sa mingit allergilist reaktsiooni, pane see 7 või 10 euri magama ja saad väga ilusa kalendri, lisaks oled head teinud
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Re: Rumalad, segased või geniaalsed mõtted.
Kas on olemas Adblockerit, nutimoblale? Põhimõttelt sarnast nagu arvutis, millega saab konkreetselt teatud bännerid jms ära killida.
-
Kui nutimobla on Androidiga, siis Adaway, Adguard, Blokada.
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Blokada vast mõnnaim, töötab ka muudele äppidele kui brauser.
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
kasuta browserina firefoxi. Toetab samu pluginaid mis arvuti versioon. (ublock origin jne...)
- on see, et saad sama filtrinimekirja kasutada.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Ausaltöelda ma pole jõudnud katsetada veel. Küllap siis kui järjekordselt satun mingi reklaame täis lehele või ilutseb suurelt tekst, asukoha vajalikusest, küpsistest ja krt teab millest. Ebavõrdne kohtlemine. Läpakaga sirvides on palju rohkem valikuvõimalusi.
( Näiteks delfi uudised. Operaga käskis blockeri välja lülitada, kohe esilehel. Ei saa isegi pealkirju lugeda. Arvutiga seda ei näe. )
-
Ma vist kolisin mingi aeg tagasi moblas FF pealt Operale just seepärast, et Delfi või miski ei nõustunud FF + Ublockiga sisu näitama.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Diiselsoojapuhuril on leek liiga pikalt väljas ja vahepeal "köhib" suitsu välja, aeg-ajalt isegi viskab leegi kustu.
Düüsi puhusin läbi, pumba filter on täiesti puhas. Elektroodide vahe on 3.5mm nagu peab, kõik on timm.
Ei näe, et midagi kusagil reguleerida annaks, on ainult sisse-väljalülitusnupp.
Ainuke asi, mida ma ise hetkel kahtlen, on kütus, mis on üle aasta sees olnud, kas see on äkki pahaks läinud?
-
Ma olen alati mõelnud, et kuidas keegi pikemat aega diiselpuhuriga köetud ruumis olla saab? Sõbral oli kunagi autopesula ja seal algul diiselpuhur, ma sain sealt poole tunniga korraliku peavalu (puhur oli igati töökorras). Hiljem läks puuküttele üle, kuna ta ise ka seda pikalt ei seedinud. Isegi gaasipuhur tekitab suht vastikult niiske ja hapnikuvaese keskkonna, kuigi diiselpuhurist kordades etem. Kütteseadmel peaks olema siiski soojusvaheti ja suitsugaas peaks ruumist kohe välja minema. Imestan, et need diiselpuhurid üldse lubatud on.
-
- Tsikkel: Voshod 3M
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 20 korda
Kas seal on vahetatav düüs, nagu katelde põletitel (näide: https://kytteseadmed.ee/wp-content/uploads/duus1.jpg )? Kui võimas puhur? Väiksema võimsuse puhul düüsi ava on nii peen, et juuksekarva tükk võib ära ummistada ja küljes oleva filtri avad on ka ülipeened. Kui võimalik, siis uus düüs panna. Seal peaks ilmselt ka kütusepump olema, ei tea kuidas selle poolt antava rõhuga lood on.
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Oled kindel, et seal pihusti ees mingit lisafiltrit(sõela) ei ole? Kunagi oli kuivatiga sama jant, et filtrid puhtad (kaheastmeline traktori filter), pihustit mitu korda läbi puhutud aga vahel viskas suitsupahvakaid, või kustutas üldse leegi ära. Kuna ilm oli ka külm ja vihmane ning kütus paar aastat vaadis seisnud, siis sai kõike seda kahtlustatud. Ei aidanud ka uus küte. Lõpuks leidsin stutsi seest, mille külge pihusti käis, veel ühe sõelfiltri. Peale selle puhastamist käis nagu Antsu viiul.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Black kirjutas: ↑17 Dets 2018, 22:11Ma olen alati mõelnud, et kuidas keegi pikemat aega diiselpuhuriga köetud ruumis olla saab? Sõbral oli kunagi autopesula ja seal algul diiselpuhur, ma sain sealt poole tunniga korraliku peavalu (puhur oli igati töökorras). Hiljem läks puuküttele üle, kuna ta ise ka seda pikalt ei seedinud. Isegi gaasipuhur tekitab suht vastikult niiske ja hapnikuvaese keskkonna, kuigi diiselpuhurist kordades etem. Kütteseadmel peaks olema siiski soojusvaheti ja suitsugaas peaks ruumist kohe välja minema. Imestan, et need diiselpuhurid üldse lubatud on.
Mul on garaazhiuks pmst pärani lahti. See otseselt ei küta ruumi, vaid teeb seal töötamise külmaga talutavamaks.
Kindlasti ei pane ma ennast koos selle puhuriga kuskile tuppa kinni
Ja kui ta korralikult põleb, pole diislihaisugi.
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
@[mention]Sciev[/mention] 13kw puhur on ja täpselt selline düüs.
Aga nüüd avastasin, et pumba küljes on mingi kruvikaga reguleeritav kruvi ja rõhu mõõtmise port.
Manualis pole sellest juttugi, kuid juu-tuub ütleb, et sinna tuleb manomeeter külge panna ja rõhk üle kontrollida, et kas seda on palju või vähe.
Ja et mul ei tohi niimoodi üldse leeki välja visata, ots peab olema kirsipunane, mitte erekollane, nagu mul, leek väljas.
-
13 kw puhuril ilmselt on mingi suurusjärgus u. 0,5 USgal/h düüs. See düüs on nii väike, et puhastamisega pole mõtet vaeva näha, võib asja hullemakski teha. Düüsi otsas on sõel ka, seda samuti ei pruugi saada edukalt puhtaks. Düüs koos küljes oleva filtriga maksab kuni u. 15 eur. Pumba küljest saab jah rõhku reguleerida ja olenevalt pumbast võib seal sees olla ka filter veel. Kui saad, pane pumbast pilt. Äkki selline? http://5.imimg.com/data5/IA/DB/MY-28486 ... 50x250.jpg Manomeetri ühendamise kohti on 2, ühest saab mõõta rõhku survepoolelt ja teisest imemispoolelt. Rõhu mõõtmiseks ja reguleerimiseks üldiselt manomeeter ühendatakse sellise asja abil, sealt saab siis õhu ka välja lasta, mis paratamatult pumpa satub kui kork küljest keerata: https://images-na.ssl-images-amazon.com ... L1280_.jpg
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kas CSGO, GTA jm mängude mängimisel kõrvaklappidega annab 7.1 surround sound midagi juurde võrreldes tavaliste stereo klappidega? Ma tean mis surround sound on aga ma ei mängi. Jõuluvaja kotti vaja midagi sokutada.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
CS:GO jah.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 371 korda
Black kirjutas: ↑17 Dets 2018, 22:11Ma olen alati mõelnud, et kuidas keegi pikemat aega diiselpuhuriga köetud ruumis olla saab? Sõbral oli kunagi autopesula ja seal algul diiselpuhur, ma sain sealt poole tunniga korraliku peavalu (puhur oli igati töökorras). Hiljem läks puuküttele üle, kuna ta ise ka seda pikalt ei seedinud. Isegi gaasipuhur tekitab suht vastikult niiske ja hapnikuvaese keskkonna, kuigi diiselpuhurist kordades etem. Kütteseadmel peaks olema siiski soojusvaheti ja suitsugaas peaks ruumist kohe välja minema. Imestan, et need diiselpuhurid üldse lubatud on.
Korraliku peavalu saab jah, kui just uksed aknad pärani pole. Ise sama kogenud ja üritan pigem elektriga aegsasti soojaks ära kütta, kui sooja diislivingu sees olla.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: xt660x
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ma olen mõnda aega täheldanud juutuubis hiina Webasto koopiaid, mis garaazi kütmiseks kasutatakse.
Ehk on keegi proovinud ja tahab kommenteerida: https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... eater.html
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Aga need aparaadid tõesti töötavad lõhnatult ja sisuliselt hääletult:
https://www.soojuskiirgur.ee/infrapuna- ... rgur-ahjud
Ma ei tea, mis imevalemiga see nii töötab (vast on ikka mingid filtrid vahel), kuid olen sellisega ühes ruumis viibinud ja täiesti bueno masin.
Miks mul seda pole, on hind
-
Neil tundub miski katalüsaator vahel olevat?
Omal ka tegelikult aktuaalne teema, kuna vaja üks Tammsaare garaažiboks talvel aegajalt enamvähem talutavalt soojaks ajada. Seni 2kW puhurit ja/või õliradikat kasutanud, aga voolumõõtja hakkab ikka liiga usinalt kerima... Erilist soojustust ju ka pole, õnneks pole siiski otsaboks. Mõelnud ka miski gaasi- või diiselbursuika peale. Keegi siin pakkus vahepeal gaasi-Junkersit tasuta ära anda, siis liikus mõte, et viskaks selle seinale, radikas sinna kõrvale, tsirkulatsioonipump, väike paisupaak, termostaat ja olemas. Asbest-venttoru läheb juba katusest välja, see kannataks gaasiboileri supiauru suure varuga ära (mitte, et nõuetekohane oleks...). Gaasi peaks muidugi ballooniga (Lätist? )tooma.
xin kirjutas: ↑18 Dets 2018, 12:27Ma olen mõnda aega täheldanud juutuubis hiina Webasto koopiaid, mis garaazi kütmiseks kasutatakse.
Ehk on keegi proovinud ja tahab kommenteerida: https://www.aliexpress.com/w/wholesale- ... eater.html
Päris huvitav. Neil paistab eraldi suitsutoru olevat. 5kW ja 0,64L/h kõlab päris hästi.
A mul on siuke rumal, segane ja geniaalne mõte - kõik ajavad selle teema lollide küsimsute teemaga segi ju. Peksaks kõik siiapostitajad tagasi rumatesse küsimustesse ja jätaks siia ikka head või "head" mõtted.
-
Kütusekulu on võimsust arvestades loogiline küll. Asi on aga selles, et kui diiselkütust osta tanklahinnaga, tuleb elektripuhuri kasutamisega võrreldes kallim. Erimärgistatud kütuse puhul tuleks natuke odavam, aga sellega vist on kütmiseks kasutamiseks keerulised lood.
-
Kütmiseks ikka aktsiisivaba, jah. Mis seal keerulist? Tee peal ei sõida, siis võid ju kasutada.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
5kw ei küta mingit garaaźi.Veokatel on sellise võimsusega kerod.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
Ametlikult ei või, kui peaks välja tulema, siis võimalik trahv füüsilisele isikule 1200 eur. Ise pole ostnud, väidetavalt tanklast selle ostmisel peab esitama ID kaardi. Kui ametlikult selliste aladega ei tegele, mille jaoks võib sinist kasutada (põllumajandus, kutseline kalapüük), siis võib teatud ametkonnal huvi tekkida miks on osetud.
Ühe tavalise garaaziboksi peaks ära kütma küll. On see võimeline ju kuu jooksul 460 L kütust ära põletama ehk teise võrdlusena kui elektripuhuriga 5 kw võimsusega pidevalt 24/7 kütta, siis elektrit kuluks 430 eur eest.
-
Tunniga ehk -10°C > +10°C ei küta, aga saab ju lasta pikemalt käia.
Keegi oluliselt soojustamata garaaži gaasiahjuga on kütnud? Kuidas kulu võrreldes elektriga? Balloonigaaside orienteeruvad hinnad, kaardiga saab 10% alla. Või otsida kontakti Lätist vanade punaste balloonide toojatega?
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
https://www.soojuskiirgur.ee/infrapuna- ... em-who-095
Kütan sellisega 50m2 töökoda. Kui tulen on ruumis 3C ja 30min saavutab 16C. Hea mugav kiirgur, seadistad sobiva temperatuuri kui see saavutatud lülitub automaatselt välja ja läheb uuesti tööle kui ruumi temperatuur seadistusest 2C madalamale langeb. Saab ka taimeriga kontrollida.
Ma kasutan ilma korstnata ja 8h töökojas toimetades ei ole vingu probleemi. Töökojas ventilatsioon ka muidugi. Max 1l/h tunnis peab paika.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.