Räägiks mootorratta navidest

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3138
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas ranel »

Rasmusk kirjutas: 16 Dets 2018, 16:07

Mulle meeldib väga mõte sellest, et ostaksin naviseadmeks ühe telefoni (kasvõi kasutatuna), mis oleks ilmastikukindel ja samas tänapäevaste võimalustega. Olen vaadanud CAT-i seadmeid. Oskab keegi ehk oma kogemusest rääkida? Näiteks CAT S30 võiks olla täitsa hea mudel selliste asjade jaoks. Mulle sobiks väga see ka seetõttu, et tegelen ka väikest viisi geopeitusega koos rattaga ning see oleks hea kooslus.

Navigeerimiseks olen senini kasutanud Wazet, aga ka näiteks Maps.me-d jms. Seega teeks ühe asjaliku navitelefoni endale, kus vajaminevad kaardid nii online kui ka offline navigeerimise jaoks olemas.

Väga aeglane riistvara, isegi natuke mahukamaid pdf-e manuses avada on piin tänu 1gb mälule, sest mälu saab täis.
Mitmel olen katkist ekraani klaasi ka näinud. Laadimiseks tuleb kummikate eest võtta, mistõttu avatud vihmale jne kõigele,mis sinna lennata võib.
Aku kestab nagu tavalisel nutikal. Võid päevaga tühjaks teha või siis kõik väljas nädala.

See telefon on pigem lihtsalt helistamiseks, millele on juurde poogitud nutitelefoni funktsioonid. Kui tahad kasutada, siis tuleks laadimisjuhe sisse panna ning kuumaliimiga vms veekindlaks teha ning seejärel mõni veekindel pistik vahele juhtme teisele otsale. Lisaks tuleks tarkvara nudida, et vaid navigeerimiseks vajalik jääks vaid alles. Kui rohkem ootad, siis vale telefon.

Küll aga olgugi kõike eelnevat arvesse võttes, tasub kasutatud peast, kuna neid saab vahel päris hea hinnaga vahel (50 euro ringis) ja kui aku veel elab, siis kannatab kasutada küll motonavi asendusena.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”