Räägiks mootorratta navidest

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Räägiks mootorratta navidest

Lugemata postitus Postitas Loadära »

ranel kirjutas: 11 Dets 2018, 23:47

Aga eks sellega ongi nii, et mida kellele. Ma ise mõtlen, et peaks paberkaardi lisaks juurde pakkima ...

Nu ma`i tea...minu arust (soovitatavalt kõrgusinhvoga!) paberkaart on ikkagi A ja O üldse!! Sest minul näiteks juba reisi planeerimine, või mingite muudatuste/rajavalikute otsustamine mingit 3*4tolli akent kaapides ja sisse-välja suumides, kus mingi hetk osad teed lihtsalt mõõtkavast tingituna kaovad, on täiesti vastunäidutatud! No lihtsalt ei teki sellist head ülevaadet...
Lisaks muidugi üks ja ainuke kogemus, kus juba GPSi liigselt usaldama hakates jäi nii paberkaart, kui paagikott maha...no ja siis loomulikult otsustas kallis Garmen kogu oma mälu "kaotada" ning lõpuks kogu Sitsiilat ja lõuna-Itaaliat sai umbes nii kaarti "rullides" sõidetud (ja hea oli, et Banditil üldse selline tuuleklaas oli...):

IMG_9038.JPG

:bsmile:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”