Avarii Pirita teel
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
Ütleme nii, et ega jah kukkumisel pole jah enam midagi teha. Kukkumisi tleb lihtsalt vältida! Ning ei saa ma aru miks vanemad lasevad lihtsalt vennad liiklusesse ilma, et teaks LE. Mul ntx nii, et pidin selle ARK lehel oleva eksami 3x järjest õigesti tegema, et üldse võin kruusatee peale minna! No ise ma küll ei tunne, et see oleks möödakülgi maha jooksnud! Ise pole enam liikluses nii tohlakas...g2ngster kirjutas:Pärast õnnetust on alati tarku nii palju et terve foorum kohe täis... Kuid siis kui need "kõige targemad" ohtlikuse situatsiooni või liiklusõnnetuse sattuvad, on nede "tarkus" kohe kadunud.
Kui on ees ootamas kukkumine või mõni muu õnnetus, ei suuda sa tegelikult mitte sittagi reageerida... Vahid lihtsalt suu ammuli ja ootad mis juhtub.
g2ngster @ omad kogemused

Igatahes mopeedurid jms... lubadeta tegelased, plz lugege läbi need LE -jad kasvõi 1x ja proovige midagi meelde ka jätta! Endal parem ja lihtsam pärast lube teha, kuid hetkel parem liikuda!
ATM vennast on kahju, kuid ise teadis millega riskis!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.