Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas bitter »

Loadära kirjutas: 01 Dets 2018, 19:21
Spoiler
Loadära kirjutas: 30 Nov 2018, 22:42

No ma nüüd kuidagi ei suuda küsimata jätta, et kuidas mõned ikka nii vähe nendega sõita suudavad, kui selline ahvatlus juba soetatud on ja seda lisaks kuskil hoitakse ja hooldatakse jne?

ma arvasin, et kes endale ikka (kergema otsa) enduroka juba soetab, see teab üldiselt ka üsna hästi, mis ja kus sellega kõike teha saab ja et seda lõbu pm aastaringselt, siis tundub lihtsalt 5h-10h läbisõit ikka väääga tagasihoidlik... :bsmile:

Vähe muidugi. Seltskonna ja mugava ligipääsuga radade nappus viimasel ajal. Naabrimees pole enam huvitatud ja üksi pole see. Muid ahvatlusi-harrastusi on ka, vaba aega üle just ei jää. Hoidmine-hooldamine pole teema. Ruum, riistad olemas, mingit püsikulu pole. Talvel ma ei sõida. Kunagi katsetasin aga kogu see naastrehvide ja käruga mässamine... Pigem teen midagi muud oma vaba ajaga. Koduümbruses jääb mõnusaid radu järjest vähemaks. Kaugemale minna ... jällegi - üksi ei viitsi ja nii ta läheb.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”