Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Loadära
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

AzA kirjutas: 01 Dets 2018, 11:41
Spoiler
Loadära kirjutas: 30 Nov 2018, 22:42

No ma nüüd kuidagi ei suuda küsimata jätta, et kuidas mõned ikka nii vähe nendega sõita suudavad, kui selline ahvatlus juba soetatud on ja seda lisaks kuskil hoitakse ja hooldatakse jne?

Nu mul on 2007 aasta ratas ja kellal on 22k. Kallis kaasa uhas eelmine hooaeg tubli 800 kilti kellale lisaks. Eestist ostetud masin. Hooaja pikkus ju tilluke ning on pikemaid hooaega ja ka lühemaid. Enda kunagisel Hondal näiteks jäi seoses lapse sünniga 2 hooaega täiesti vahele. Stiil, kui parasjagu ei kasuta, müün endale meeldiva vidina maha pole kõigi pärusmaa.
Endal peres hetkel 2 ratast, aga on ka 3 olnud. Tean paljusid kellel 2-3 ratast. Kõigiga korraga ju ei sõida. Mul on 25m2 töökoda ja kaks 24m2 garaazi, hoidmise muret väga pole, lisaks vedeleb mul ühes garaazis sõbra küna, kes ka alla tonni peale keris.
Muide umbes 80% tsikleid sõidab heal juhul 1-2k aastas. Mõni ajabki vaid avamisel semudega kohtumiseks masina välja ... tean ka neid, aasta läbisõit 100 kilti :)
Aga miks mitte.

Vaevu mingid mustpeade maja kojamehed või panga laenuosakonna juhid oma rattaid kuskil kuuri taga kerivad. See on ilmselt suuremate kettide pärusmaa, kui üldse.

Kuna siin on vist minu küsimusest nüüd sujuvalt jutt üle läinud tänavarataste läbisõidu peale, siis ma igaks juhuks täpsustan, et ma olin pisut imestunud just metsa/endurorataste läbisõidust. Seda ma tean jah, et paljudel tänavamodra rohkem ilu või auasi garages ja et hooaeg lühike jne...aga ma arvasin, et kes endale ikka (kergema otsa) enduroka juba soetab, see teab üldiselt ka üsna hästi, mis ja kus sellega kõike teha saab ja et seda lõbu pm aastaringselt, siis tundub lihtsalt 5h-10h läbisõit ikka väääga tagasihoidlik... :bsmile:

Ja üldse vaatasin, et eile õhtuse õlle kõrvale siin üsna palju pläägutanud...peaks tegelikult sellised detailsed hankelood siit ikka ära kustutama! Muidu pärast ju kehva seda ratast aasta või paari pärast siis tonn või paar kallimalt müüma hakata (noh, nagu endurokatega siinse jutu järgi tundub tavaks olema? ), kui selle ratta "omahinda" pärast nina alla hakatakse hõõruma :wack:

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”