Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

kaheksa
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas kaheksa »

Spoiler
will111 kirjutas: 01 Dets 2018, 17:06

mul oli ratas mõned aastad ka nö. daily commuteriks, seda kogu hooaja jooksul mis oli ikka vähemalt 6k pikk ma arvan. ka siis ei tulnud minumeelest läbisõitu suurt üle 5k. muidugi kui üle päeva mingeid 150km "õhtuseid ringe" teha lihtsalt niisama, siis ehk tõesti annab sellist km koguda kokku. või kui rattaga iga päev kuskilt 50km kauguselt tööl käia terve hooaja.
10k aastas eestis sõita suudavad tõesti väga vähesed, eriti veel jätkuvalt. matkajatest siinkohal ei räägi. kui teed iga suvi tripi kuskile euroopasse a'la 6k siis loomulikult on teine teema. see, et esimesel hooajal selline maa sõidetakse on ehk veel realistlik. edasi jääb seda aina vähemaks.

samas 10k lihtsalt maanteed sõita pikki otsi ja järjest ei kuluta ka tsiklit teab mis meeletult. samamoodi nagu autoga, mootor kulub pigem suurest hulgast külmkäivitustest ja sellest kui korralikult õli ei vahetata. pidurid kuluvad ikka pidurdamisest. amordid teevad tööd siis kui on väga augulised teed või pidev kiirendamine ja pidurdamine jne.

See suvi oli väga head ilma.
Ma ostsin ratta 1 juuni läbisõit 19000 ja müüsin 20 september läbisõit 27000. Järgmine ratas tuli 25 september läbisõit 10000 ja läks talvekorterisse täpselt kuu hiljem läbisõit 11500. Tööle ja koju on u. 30km ring (ei jäänud ühtegi tööpäeva käimata), mis vahest venib 150-200km ning nädalavahetustel tuleb vahest 500-600km tiir :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”