Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?
Nende rehvidega on nii ja naa. Samasugust uut metzi tagarehvi näiteks müüakse parasjagu 60 euriga, eestis. Tõsi see pole päris poest ja leti tagant, aga pole ka mingi 5a laos seisnud asi. Aga jah, eks sõltubki sellest kuidas keegi teab, et mis hinnad parasjagu on või mis hinnaga tema midagi saaks.
Mis turgu puudutab siis nii ongi, et ega mingit võrdlust väga lihtne just leida ei ole Minu välja hõisatud number põhineb rohkem laiemal võrdlusel ehk, et mida ja mis raha eest ma olen üleüldse viimasel ajal näinud, proovimas käinud jne. Samuti sellel, mis raha eest viimaste aastate jooksul olen sv1000 müügis näinud ja natuke ka võrdlusel sv650'ga, milliste hindadega olen äärmiselt hästi kursis.
Üldiselt Mac'i juhend on lõpuks nagunii see ainuke tõde. Oletade võib mida iganes. Sina müüjana võid unistada 4k'st, mina teoreetilise ostjana võin pakkuda 2.5k aga tegelik "õige" hind on ilmselt ikkagi see, mille puhul tekib piisavalt suur hulk huvilisi ja mõni neist ka ratta ära ostab. Kuna turul on põhimõtteliselt 1 selline ratas (teoreetiliselt) siis ju see hind võibki olla sisuliselt ükskõik milline. Aga üldiselt ma pakkusin ju täiesti konkreetse mittejabura välja. Päris euro pealt seda ei saagi öelda kui reaalset ratast ei ole näinud.
Muidugi see "piisav huviliste hulk" on ka omaette naljakas näitaja teinekord. Just nüüd viimane kuu aega aitasin müüa üht sõbra autot. Hind oli soodne (turu soodsaim). Huvilisi/helistajaid oli kokku olnud oma 40-50 tükki. Neist vist isegi ligi 20tk käisid reaalset autot vaatamaski. Kõigele sellele vaatamata võttis müük ikkagi aega terve kuu ja lõpuks tuli hinda VEEL alla lasta, et masin lõpuks minema viidaks. Kui kogu aeg ja igasuguseid muid kulusid kokku arvestada siis põhimõtteliselt selle auto müük tuli umbes nulli, ehk mingit kasu sellest ei saanudki. Ise müüsin samasuguse auto, mitte-töötava mootoriga aasta aega tagasi kallimalt ja sisuliselt esimesele helistajale.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.