Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

oil
Tänanud: 30 korda
Tänatud: 89 korda

Re: Kasutatud tsiklite hinnad on jaburad! On või?

Lugemata postitus Postitas oil »

Spoiler
drbrain kirjutas: 29 Nov 2018, 10:42

1990-1994 Xt600 eest küsitakse siiani 1500-2000€. Suht sama hind viimased 6 aastat.
Samas paned 500eur juurde ja saad 2005 aasta xt660.

Näidake mulle palun mõni xt660 2000 - 2500 € eest Eestis? Oleksin huvitatud R-mudelist.. Saan ma paari-kolme sellise hinnaga pilli vahel valida ka? Kui valikut ei ole, pole ka turgu. Kui turgu pole, ongi hinnad nii kuidas juhtub. Midagi müüakse, kas keegi ka ostab, on iseasi.

Olen just oma esimest motikat otsimas ja tõepoolest, mulle tundub, et hinnad on jaburad. Mis see 3-5 tonni siis ära pole, võib keegi küsida, kuid raske on pere ja enda ees õigustada "mänguasja" ostmist, mis maksab rohkem kui praegune auto.

Jutt lisavarustusest ja sissepandud tööst jne ei müü. Keegi ostis motika sõidab sellega 10 aastat, on sinna oma tarbeks üht-teist juurde pannud ja nüüd tahab sama hinnaga (või kallimalt) maha lükata. Endale ostsid, ise sõitsid, ise investeerisid oma motikasse - uus ostja ei pea sinu lõbustusi kinni plekkima.

No aga Bikepointis neid ju grammike alla 3 k eest müügis küll. Saad garantiiga ja puha. R isegi. Kohvriraam, kohver, kõrgem tuuleklaas vist isegi.

Ilmselt oskad ka natuke alla tingida.

Eraisikud tõesti praegusel hetkel palju ei müü, sest proovisõidu variandi pakkumine raske. Muidu ongi ju eraisikute müüdavad umbes 500 võrra soodsamad tavaliselt, sellises hinnaklassis võrreldes poe hindadega.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”