Tsiklid, relvad ja relvaluba

Teema algataja
Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Tsiklid, relvad ja relvaluba

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Ma nagu sain just aru, et istung olnud, karistus osaliselt kantud ja katseag käib, lisaks siis 4-ks aastaks luba peatatud.

@claw kõige hullemad on need tai poksijad kellel relv ka veel põues paraku. Kurb on asjaolu, et tänapäeva piisavalt rahulikus ühiskonnas inimesed ei tunne ennast turvaliselt ja peavad relva kandma linnas, kus isegi ei ole metsloomi. Saan aru, veel maainimestest, kes käivad metsas, muul juhul peaks ikka elu olema piisavalt turvaline, et keegi ei peaks relva omamisele enesekaitse eesmärgil mõtlemagi (seda siis ütleb minu idiealistlik mõistus).

Iseenesest paljud inimesed elavadki oma elu paraku ohtlikuks või siis nii öelda põnevaks. Relv kui see ka soetada, peab olema väga selgelt ikkagi oma kodu ja pere kaitseks mitte niisama länkaris kaasavedamiseks. Kui just sporti ei harrasta. Kui siiski juba relva kasuks on otsutatud siis võtab isiki endale väga selge kohustuse (seda siis ütleb jällegi minu idiealistlik mõistus).

Loodan, et isik kes on siiski elanud üle 30 aastaseks võtab sellest õppust ja kerge karistus paneb mõtlema oma tegudele.

Pigem on mul huvitav kas meil kehtib võrse kohtlemise printsiip, ning kui keegi suvaline isik tõmbab kübarast sama kaardi kas siis saab ka tema nii leebe karistuse või?

Ehk miks tühistatakse ühel juhul ametniku poolt määramata ajaks luba ja teisel juhul antakse isikule võimalus saada luba 4 aasta pärast tagasi. Ok, selleks ajaks on 5 aasta tsükkel möödas ja ta peab selle uuesti taotlema ja siis sama ametnik ei pruugi seda pikendada eelmainitud asjaoludele toetudes.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”