Avariidest!?????
Ise sõitsin eelmisel sügisel ühe kolli surnuks, kuna teeääres ohutuna tundunud peni arvas, et tal vaja vastutulnud tsiklit taga ajama hakata ja enne seda ta eest läbi joosta. No arvestas ta vist kiirust vähe valesti ja sai küljelt "kümnesse". Mina seepeale kõhuli kruusas, seljakott mul nelja jalaga seljas. Pääsesin sinise õlaga, seljakott paari kriimu ja sinikaga , kiivri- ja tsiklikriimudega.
Kõrtsiteele minnes sain ühe peni tagajalgadesse sõidetud (hakkas ta Erzi Pegasot taga ajama ja oh ehmatust, keegi tuli veel tagapool) - nii koer kui mina pääsesime korraliku ehmatusega, Erz ei teadnud asjast enne midagi, kui kohale jõudes talle ütlesin
Kõrtsiteelt tagasi tulles sai Erz tänu noore põdra äkkteeleilmumisele tagaratas-peaaegu-õhus pidurdust harjutada.
Minu arust on meil teedel loomi küllaga, kahjuks eriti palju koduloomi
Uudistesse paugud loomadega tavaliselt ei jõua, kui just inimfaktor väga viga ei saa.
Kõrtsiteele minnes sain ühe peni tagajalgadesse sõidetud (hakkas ta Erzi Pegasot taga ajama ja oh ehmatust, keegi tuli veel tagapool) - nii koer kui mina pääsesime korraliku ehmatusega, Erz ei teadnud asjast enne midagi, kui kohale jõudes talle ütlesin

Minu arust on meil teedel loomi küllaga, kahjuks eriti palju koduloomi

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.