Veelkord ummikutest
Re: Veelkord ummikutest
No minule on kuangi üks tarkpea üritanud selliseid arveid pähe määrima hakata. Kui ma ta selle jutuga otsejoones vitautasesse saatsin siis arvas, et hakkab mind kohtuga ähvardama. Pakkusin, et lase minna, mul on lõputult pappi maksma ükskõik kui heale advokaadile aga sinu autorendist ma ei kavatse mitte sentigi kinni plekkida, tahad kohtusse minna siis võtame kogu selle juhtumi nii viimse pulgani lahti, et seib ei jää ka mutri vahele kõõluma. Paistab, et nõudjal ununesid ära nii need arved kui kohtusse minek.
Case ise oli selline, et parklas oma parkimiskohalt välja tagurdades, kui mina olin juba põhimõtteliselt oma välja keeramise manöövri lõpetanud, lendas kuskilt välja tüüp oma 90ndate alguse roostekärakast suure volvoga ja sõitis mu vw polole esitiiba sisse. Kokku mõlema auto ESITIIVAD. Minu autol oli pleki peal üks väiksem kriim ja pampri plastiku mingid kinnitusnagad murdusid ära. Tema suurel volvol väidetavalt vajas pärast vahetust roolilatt (lisaks hulgale muudele huvitavatele detailidele)! Autode esirattad crashis seejuures kokku ei puutunud Mõlemad sõitsid koha pealt autodega omal jõul minema. Ma olin sunnitud kohapeal süü omaks võtma ja paberitele alla kirjutama no matter what, kuna sel hetkel puudusid mul B kat juhiload ja arvasin, et politsei kohale kutsumine ning muud toimetused ei pruugi mulle kõike paremat kaasa tuua
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.