Talvine mootorrattasõit

Teema algataja
andu
Tsikkel: dr800, fjr1300p
Tänanud: 99 korda
Tänatud: 47 korda
Kontakt:

Re: Talvine mootorrattasõit

Lugemata postitus Postitas andu »

kergitan vana teemat jälle, mis on muutunud aastaga
pealmised vihmakombed on head kui on kõrge kaelusega mis tulevad otse kiivri alla nii et puudub vajadus eraldi windstopperi järgi
põlvekaitsmed ehituspoodide omad hakkasid meeldima eelmine aasta külma ilmaga ja ei ole enam punaseid põlvi sõidust tulles.
tanklate kile/kummikindad on head peale tõmmata suurema külmaga ja kui oht et lumi ja muu selline jama teeb kehvad kindad märjaks, kui rutskasoojendused ei ole liiga kuuma peale keeratud siis käed higistama( ja hiljem külmetama) ei hakka
lisandusid minu varustusse soojendusega sokid, soovitan soojal proovida kõigil kellel jalad hakkavad külmetama, mul küll akutoitel aga ca 4h on mureta ning pikemate sõidupäevade ja reiside jaoks on tagavara akud, akusid paigaldades olen need pannud jala tagaküljele siis kestavad ca tund kauem, kindlasti oleks lahedad ka motalt elektri saav varustus aga need olid piisavalt soodsad et ära proovida.
hetke hilissügise/varakevadise ilmaga raja vihmarehvid on olnud üle kõigist tänavarehvidest pidamise poolest ja kannatavad ka natukene musta jääd tänu enda pehmusele, otseselt lollusi ei kannata erinevalt naastudest ehk kõva pidurdus paneb sind ninuli kähku
ratta ettevalmistusest kukkumisrauad on head asjad kuna reeglina on kiirused väiksemad siis piirduvad enamik kukkumisi uue värvikihi lisamisega kukkumisraudadele, talvel pigem nad libisevad nendel rahulikult lõpuni ja suuri kahjusid ei ole, peeglitel on mul mutrid nõrgemaks lastud ehk vajavad vahel korrigeerimist aga keeravad end kriimude hirmus kukkudes ise kähku eest ära :mrgreen:

dare to dream…
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”