Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja? (oli jah teadjaid!) → Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?
Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?
Hea oleks see teema lasta siin lappama sellega, et mis auto on hea ja mis pole. Fordil pole midagi viga, aga see 1,6 tdci on küll minugi tutvusringkonnas olnud surm mis surm. Mul omal teine ford järjest ja võin ainult kiita.
Naljakas juhtum jällegi Hyundaidega. Saime töökaaslasega samal ajal autod, maksid miski 20 k ehk siis pole kõige odavamad juustud. Täpselt samad autod, läbisõitki meil pea identne, tal tsipa vähem. Tema masinal on vahetatud aju ja igast muid juppe, sillas juppe, salongipuhur vist isegi. Igal hooldusel tal pea poole suurem arve kui mul. Mul nii 300-400 (tavahooldus ja vahel mingid klotsid, korra kettad, kojamehed lasen uued panna kui juba ette võetakse jne). Nii et kas on halb auto? Minu oma näitel väga truult teeninud pill, tema oma näitel täielik katastroof.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.