Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja? (oli jah teadjaid!) → Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Vea asukoht on praeguseks suurima tõenäosusega lokaliseeritud nii ehk naa. Suurimad tänud kõigile, kes sõna sekka ütlesid sest võib öelda, et sellest teemast siin oli palju abi. On see täpne põhjus siis purunenud pumba võll või nagu Lear kirjeldes siis see võlli tagumine ots...või mõni kolmas asi seal pumba sees. Fakt on see, et kõigi eelduste kohaselt on ainukeseks lahenduseks pumba vahetus...või minimaalselt maha kruttimine ja millegi vahetus selle küljes/sees.

Mis tegemist puudutab siis ega ma midagi muud ju teinud ega lahti võtnud siiani ei olegi auto juures kui kõik need erinevad kütusetorud katsetamiseks, ning kojamehed ja üks plastikpaneel, et neile asjadele ligi saada. Need asjad oskan ise 5 minutiga tagasi külge panna. Täpselt niipalju oligi minimaalne eesmärk, viga üles leida või vähemalt identifitseerida vigane komponent. Seda nui neljaks igal juhul ise kõrvaldama hakata pole mul kunagi kinnisidee olnud. Idee oli üldjoontes saada aimu, mida tähendab töömahuliselt ja rahaliselt selle masina uuesti tööle putitamine. Eks spetsialiste ole ka igasuguseid (kahjuks). Mõni otsib reaalse vea üles, mõni ütleb et ta otsis vea üles ja hakkab suvalisest otsast igasuguseid juppe tellima ja välja vahetama. Seda viimast ma üritasin vältida, otsides viga ise. Ma pole küll erialalt ega hariduselt autotehnik kuid vea otsimine kui selline on igatahes protseduur, millega olen kuskil 15a erialaselt tegelenud, seega mingi usaldus iseenda vastu on. Eks nüüd tuleb veel välja mõelda kuidas autot spetsialisti juurde vedada, tsikli järel pukseerimine jääb vist ära :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”