IKH tööriistad.
-
- Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
- Tänatud: 68 korda
Re: IKH tööriistad.
oil kirjutas:Isegi selle plastmassist käepidemega rauasaega olen saaginud nii sõbra juures põrandaliistu kui igasugu muid asju.
See käepide on üks kuradi sitanikerdis, kuna sinna ei tasu lehte tavapärasele lükkamisele töötama panna - kohe on kõver. Mingil määral abiks, kui on vaja kuskil "päraku kaudu hambaid parandada" (mingi ülemine sumpsiklambripolt kuidagi läbi kratsida vms), aga siis vast võtaks ka juba lihtsalt lehe pihku. Kui on ruumi tegutseda, siis igal juhul korralik raam võtta.
oil kirjutas:Haamer kurivaim pole loksumagi hakanud ja kruvitsejate otsad näevad välja nagu uued.
Haamer paistab viltu otsas olevat - ilmselt on ikka otsa tagasi löödud ja need allesjäänud kruvikaotsad tunduvad uued tõenäoliselt seepärast, et neid polegi kunagi reaalselt vaja läinud.
oil kirjutas:Imelik juhtum oli kord, kui üks auto ratta mutter ei tulnud lahti ja keerasin sõna otseses mõttes rattaristi sõlme. Võtsin viimases hädas sealt komplektist narre ja padruni ning torujupp otsa ning lahti see mutter tuligi...
Pidi ikka s*tt rist olema, kui veerandtolline narre tugevamaks osutus. Samas olen isegi ühe odava risti ilma pikendust kasutamata sõlme keeranud. Hetkel varudes 2 sellist, mida kannatab ka meetrise toruga pikendada ja hoian nagu silmaterasid, et kuskile jalutama ei läheks.
Mulle meeldivad ka pesadega plastkohvrid just seepärast, et hea pagassi visata - ei kolise ja iga asi omal kohal, näed kohe ära, kui miskit puudu. Plekkkohvrid on miskipärast alati nii seest kui väljast ühed õlikäkid. Ratastega sahtlitega käru on teine asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.