IKH tööriistad.
Re: IKH tööriistad.
Eelkõnelejaga sama meelt. Metallist sahtlitega tööriistakast on hea variant. Saab kõik vajaliku sisse laduda, mul kaalub see vist nii 20 kg. Üksikule saarele võtaks kaasa.
Sry et OT, pole IKH-ga seonduv teema. Mul on vist IKH toosisaed ja need küll super head.
Aga mõnes mõttes kurioosumina. Ostsin nii umbes 10 a tagasi ühe tööriistakomplekti üürikorterisse. Et noh vahel vaja natuke nokitseda. Mingi õllekasti hinnaga plastmassist hingedega komplekt Koduekstra sarnasest kohast. Ja noh... osa juppe on tänaseks suures kohvris kasutuses, aga reaalselt pole sellest kohvrist suutnud mitte midagi ära lõhkuda. Ei padruneid, narret, pikendusi, kullinokkasid-näpitsaid. Isegi selle plastmassist käepidemega rauasaega olen saaginud nii sõbra juures põrandaliistu kui igasugu muid asju. Haamer kurivaim pole loksumagi hakanud ja kruvitsejate otsad näevad välja nagu uued. Imelik juhtum oli kord, kui üks auto ratta mutter ei tulnud lahti ja keerasin sõna otseses mõttes rattaristi sõlme. Võtsin viimases hädas sealt komplektist narre ja padruni ning torujupp otsa ning lahti see mutter tuligi...
Mingi pehmendusmatt oli kah ostes kohvri vahel, seda pole enam kasutanud ja ega asjad oma kohalt ei liigu ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.