Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja? (oli jah teadjaid!) → Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Common rail diisel, on siin mõni suurem teadja?

Lugemata postitus Postitas will111 »

On ikka veakood jah
===PCM DTC P1180-61===
Code: P1180 - Fuel Delivery System - Low
Additional Fault Symptom:

• Signal is Above Maximum Threshold
    Status:
  • DTC Present at Time of Request
  • Malfunction Indicator Lamp is Off for this DTC

This DTC may be caused by : Blocked fuel filter Blocked kinked or crushed fuel supply lines sticking fuel volume control valve Leaking injector suspect/faulty fuel volume control valve Suspect Fuel Pump.

===PCM DTC P138B-62===
Code: P138B - Glow Plug Control Module System Voltage
Additional Fault Symptom:

• Signal is Below Minimum Threshold
    Status:
  • DTC Present at Time of Request
  • Malfunction Indicator Lamp is Off for this DTC

Mulle endale tundus täpselt samamoodi, et rõhku ei ole kuna aju lihtsalt ei telli seda. Aga peale seda kui ma nägin kui primitiivne see pump tegelikult on, pidades silmas tema "ühendust" mootoriajuga siis nagu ausalt öeldes jääb mulje, et seal polegi väga midagi tellida. Kui pump käib ringi ja torudes on kütus siis tekib rõhk...nojah, kui just see doseerimissolenoid TÄIELIKULT kinni ei ole. Live data nagu näitaks, et ei ole. Millegi muuga ju ei olegi ajul võimalik rõhku tellida...või siis mitte tellida. Pihusteid muidugi saab mitte avada, kuid raili rõhk peaks sel juhul ikkagi tekkima.

Kumma järgi loetakse see mootori rpm, mis mul graafikul näha on, väntvõlli anduri või nuka anduri? Kahtlustasin ka, et äkki on näiteks hoopis mõni selline andur saba andnud aga samas tundus ebareaalne, et mootori pöördeid siis ikkagi ilusti ja õigesti välja loeb.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”