Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Kasutaja avatar

Teema algataja
RasmusL
Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 299 korda

Re: Kawasaki Z1000 300 fat ass, 2004a, RasmusL

Lugemata postitus Postitas RasmusL »

Rahu rahu mehed :) Tegelikult ma ju siin mõned leheküljed tagasi seoses mootori ehitusega lubasin selle tabu murda, et hindadest kuskil ei räägita,(eriti eestis) siis siin teemas tegelikult võiks rääkida küll jah. Mul peaks olema mootori juppide hinnakiri ka üleval siin, ainult ei mäleta mis leheküljel. Muidu mulle endale ka ei meeldi sorida teiste raha asjades ega samuti ei meeldi kui minult seda uuritakse. Kuid kuna tegu on nagunii pm "sotsiaalmeedias" figureeriva pilliga, ja vb kunagi tahaks müüki panna siis on inimestele leitav see ehituse ajalugu ja samuti maksumus. Ilmselt paljud ju teavad milline idiootne grupp facebookis on "tsiklirahvas" seega, kui ma panen paberites 2004a oleva Z1000 müüki üle 30k hinnaga, siis 98% kaadrist arvab, et ma olen debiil ja selline pill tehakse ju tegelt aastaga ning 5k eelarvega :mrgreen: Tiit pani täppi, 3k läks maksma jah need jupid, selle sees siis ka Tiali 350e maksev wg. Kolle cnc-flants oli juba 300e. Nüüd on plaan õpetata oma põhikeevitajale titaani keevitus selgeks ning siis peaks tulevikus olema taoliste juppide tootmine kõvasti odavam. Samuti peaks ju titaani olema saada näiteks Venemaalt. See Usast Ticonist tellida on ikka kirves küll, peab uurima kas Eestis on nt edasimüüjat, kes venemaalt metalli tooks vms. Niipalju, kui ma uurind olen, siis pole see titaani keevitus ulmelist midagi. Õige traat peab olema, gaas ning puhtus nr 1. Põhimõtteliselt oleks ju võinud kasutada eelmise setupi juppe, mis olid ka ilusad, ja peaaegu et oleks olnud bolt on ka, ning 2500e rohkem taskus raha. Kuid kuna idee oli leveli võrra edasi viia enda projekti, siis ju ei saanud kasutada igavat rst sumpat ning boostitoru :lol: Krt mul on ikka jubinad kaalumatta, aga võin öelda et vahe on ikka meeletu. Auto puhul poleks niiväga tegelikult vahet, kui just pole miskine rajapill kuid mootorratta puhul on jubinate kaaluvahe kindlasti tuntav.

Viimati muutis RasmusL, 21 Okt 2018, 13:24, muudetud 1 kord kokku.
If you ain't slidin', you ain't ridin'.

Everybody got a plan until they get punched in the face.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”