Tehnoülevaatus
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Tehnoülevaatus
simp kirjutas:Käisin just septembris autoga ülevaatusel, mõned asjad on tänu filmimisele paremaks läinud, mõnes kohas tehakse kaamera jaoks mõtetut tööd.
Näiteks mul pole kunagi varem kontrollitud kas turvavööd lukustuvad korralikult, seekord tehti seda.
Samas oli pagasnikus koer(sõbralik), ülevaatajal oli vaja kaamera jaoks näidata, et kontrollis pagasiluugi avanemist, aga eelistas koerga mitte suhelda. Tegin ise lahti ja sain ette näidatud, aga ma ei näe, et see kuidagi liiklusohutust mõjutaks.
Mulle on korduvalt seletatud, et kõik peab töötama, mis tehasest on peale pandud, ja mitte ühtegi lisa ei tohi ise paigaldada. Õnneks nad nii pädevad pole veel olnud, et raadio juhtimise nuppudega rooli pärast mind läbi on kukutanud. Küll aga tõesti on tagumise udutule läbipõlenud pirni ja tagumise udutule eraldi märgutule puudumise tõttu minema saadetud. Samuti oli suur probleem, kui üks elektriakendest sujuvalt kinni-lahti ei jooksnud.
Villem aka Villu aka Madis

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.