Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele → Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele
Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele
a152, sina kannad teiste aega oma kuludesse? päris huvitav suhtumine
kuhu kõik need inimesed oma raisatud aja peaksid kandma, kes pakkusid sulle enda arvates korralikku, alla turuhinna tsiklit...aga kuna sina otsid siit nö. võimatut siis ükski vastav pakkumine ei pane sind isegi kõrva liigutama? nagu ütlesin, et olen kunagi pakkunud. kirjutad jutu kokku, räägid ära mis asjad on head, mis vajaks üle vaatamist, mis hinnaga müüd ja miks. paari päeva tuleb vastus (kui tuleb), et "ei sobi" või siis "aga ma tahan tegelikult hoopis vot täpselt sellist ratast", kuigi kuulutus oli täpselt nii ebamäärane, et pakkuge mida iganes. kui selline hämamine ja huiamine ei ole inimeste aja raiskamine siis ma ei tea, mismoodi seda nimetada. tahad midagi osta siis pane täpselt kirja, mida sa osta tahad, milline see objekt täpselt olema peab ning mis konkreetse summa sa selle eest maksad. Ja kui keegi täpselt selline asja välja pakub siis ole mees, või mõnel juhul ka naine ja OSTA ÄRA see asi, mida sa osta tahtsid!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.