Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele → Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele
Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele
"Aga kui on keegi, kellel järgnevae kuude jooksul on põhjust ratas maha müüa" kui on keegi selline, siis ta teeb siia müügiteema, ja sa võid talle oma sügis, talvis või mis iganes hinda pakkuda. hästi lihtne!
"oludes, kus ostjaid on kindlasti vähem" see on sinu arvamus! usu mind, müüja seda sinu arvamust ei jaga...igatahes mitte avalikult. samuti ei pruugi see kuskit otsast olla tõsi, nagu Mac juba tegelikult ka viitas.
"Turuhinnaga võin ma neid kevadel ise ka a24`st valida. Ilmselt seda ka lõpuks teen" turul saabki olla vaid turuhind, lihtsalt taedmiseks bikeri foorumi müügiosakond on täpselt samuti üks osa turust nagu a24. mis hinnad siin siis peaksid olema või mis põhjusel peaks siin olema turuhind miinus fikseeritud -30%, näiteks???
omast (müügi)kogemusest võin öelda, et seni kõik "ostan hea hinnaga teie ratta sest on külm ilm" jne teemad siin on olnud totaalne waste of time. mingitel aastatel olen pakkunud kui on midagi müüa olnud. ja tõepoolest väga hea hinnaga pakkunud. mitte ühelgi juhul pole suured huvilised isegi rattaid vaatama tulnud. kõik need rattad on samas mingil hetkel müügiks läinud kuskil teises kanalis. seejuures oluliselt kõrgema hinnaga. minu kokkuvõte müüja seisukohast - kõiksugused "ebamäärased" kuulutused sisuga ostan mingi kaherattalise asja hea hinnaga sel ja sel põhjusel, on prügi mis ei vääri mitte mingisugust tähelepanu. oleks minu valida ja otsustada, ma tõesti kustutaks sellised teemad lihtsalt ära! mine ja vali seal a24's ja kuluta OMA aega, aga mitte ära tule ja kuluta kõigi teiste aega oma "kirjaga jõuluvanale"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.