Varustuseringluse idee

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3161
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 336 korda

Re: Varustuseringluse idee

Lugemata postitus Postitas ranel »

Spoiler
eetarga kirjutas:

Motoexotica kirbukas vähemalt minu arust ära kantud asjade eest(mitte lihtsalt kasutatud, vaid ära kantud/kulunud) oli hinnaootus ebareaalselt kõrge. Kõrval hallist sai täitsa uusi asju umbes 2x hinnavahe eest kätte.

@Ranel -

kes on midagi toonud, tema määras ka hind. Margus ja mina oleme seda üüritus 2 korda toetanud ja kaasa vedanud, aga kahjuks oleme kogu aeg üksik jäänud, sellepärast jäi 2018 kirbuturg ära, lihtsalt aeg ei ole olnud. Proovisime samuti natukene rahvas aidata, et "õige" hind välja selgitada, aga mis sa veel teed kui sa oled enamus ajast sealt üksi?

Ebareaalselt kõrged hinnad? Ma vaidlen pigem vastu - kvaliteet maksab. Sa saa võrreldada mingi Pakistanis toodud uus aga odav nahkjope versus näiteks kvaliteedi kaup: Rukka, Frank Thomas, Held või "original Veddel".

Ma saan täitsa aru, et kauba omanik määras hinna. Lihtsalt kliendi ja müüja arusaamad heast hinnast ei lange kokku alati. Ma tagantjärele tõesti ei suuda meenutada, et mis kaubamärgid seal olid, aga kui endale vaatasin paksemaid kindaid tagavaraks ja suur nogo olid seal kindad, millel oli juba auk sees.
Antud messilt sai ära mindud lõpuks uute kinnaste ja neiule uus macna nahast kombe 299 eur. Kas macna nüüd jube kehv või mitte, eks igaühe enda otsustada. Kasutatud asjade hind ei olnud lõpuks sellest väga erinev. Aga eks see taandub samale tasemele, et kes ostab salongist uue opeli või kes ostab sama raha eest pruugitud mersu.

Uus on siiski uus asi ja kasutatud on kasutatud.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”