Varustuseringluse idee

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Varustuseringluse idee

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Jesper kirjutas:
ttt kirjutas:

Mis neist asjadest siis hoida, veel enam kellelgi ära kanda lasta? Mul pole küll olnud probleemi ebaõnnestunud ostudest vabanemisega.

Põhiasi on, et saaks selle Rukka märgiga nartsu ära kinkimise eest auraha rinda ja helendava rõnga peakohale, et mitte niisama tont ja linnas ringi pläristaja, vaid ikka motokultuuri edendaja ja muidu heategija! :D

Ma ei ta kas rõngast helendama vajan, mul on siiski taskulamp olemas :mrgreen:, et vältida kademeelt võime teha ananüümse leiunurga :nono: Viime ööpimeduse varjus oma varustuse kuskile nurka kellel üle on ja müüa ei viitsi ning siis teised tulevad sinna järgmisel öösel taskulampidega otsima. :mrgreen:

Tegelt on s**t tunne küll, kui sa kedagi toetad ja siis näed kuidas sull seljataga irvitatakse ja siis kohe asi müüki pannakse. Siis pole üldse asjal pointi ju?

Samahästi võib edasi oma kola müüa ja kui müüdud ei saa siis "ei endale ega teistele" võib lihtsalt ära visata. Isegi omal ajal otsisin taga mõistliku hinnaga kasutatud varustust, kui aga hind ei erinenud poeomast läksid ikka poodi ja ostisn kombe kuhu higistasin esimesena sisse. :bsmile:

Pealegi, keegi ei räägi ju siin, sellest, et hakkame nüüd kõike kõigile tasuta jagama siis oleme IN. Ei pigem ikka sellest, et kui sisemine mina lubab seda teha siis miks mitte. Kõike ilmeslgelt tasuta ka ei saa.

Samas esimese varustuse puhul oleks täitsa õnnelik, kui saaks hea hinnaga aftekat, sest päevalõpuks esimene varustus ikka vahetatakse suht kiiresti välja. Pealegi ma niikuinii põristan enamusajast omaette ja mul suht pohlad midaminust arvatakse, kas olen oreooliga või ilma. Kes mind tunnevad teavad niigi milline ma olen ja ma ei pea tõestama ennast läbi mingite lisategevuste :bsmile:

Kui näen tsiklimeest kes võiks abi vajada ja mul on võimalus toetada siis ma ei näe põhjust miks mitte seda teha. Vabaturumajandus sellest vaevalt, et nüüd kuidagi kreeni vajuks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”