Varustuseringluse idee

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Varustuseringluse idee

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Haip minuarust super idee. Tegin suvel selle teemaga ka otsa juba lahti :) rõõm lugeda, et Mac on asja paraleelselt laiemaks mõelnud. Järelikult oleme kuskil sarnase mõttelaadiga :bsmile: :bsmile: :bsmile:

Minu sõnum oli selline :

"Btw, viskan oma vana TShuli kombe ka auto peale, kes noor algaja ja rahapuuduses kuid ei ole kasutatud varustuse osas prits, astugu läbi äkki läheb selga ja saad selle endale toetuseks. Kaheosaline. Ma ise olen 179 ja siis kui kaalusin 86 siis läks ta täpselt selga. Nüüd kui olen suuremaks paisunud jäi ta mul üle...

Kombe läheb kellegi kätte kes reaalselt seda vajab ja kellel finants ei võimalda. Mitte ei taha, et see omakasu eesmärgil järgmine päev kuskile müüki ilmub.

(Lännu headesse kätesse)
"
Selle postitasin "Rajale sõitma" teemasse. Põhjus oli väga lihtne. Kui korraldati rajapäevi siis sinan ronis hulgaliselt tegelasi kes olid otseses mõttes kontori kingaga. Põhjus lihtsamast lihtsam tahaks võtta osa aga vorustuse ostuks lihtsalt finantsi ei ole.

Minu kõige suurem mure oli, et kombe ei satuks edasimüüa või omakasulõikaja kätte vaid teeniks kedagi head inimest kes seda reaalselt ka vajaks. Raja äärest saingi tuttavaks ühe härraga kelle kätet kombe läks (ta külle ei olnud rahapuuduses kuid suhtumine oli kutil õige) ning ta on sellega kogu hooaja ära kärutanud ja isegi väikse loha pannud.

Muidugi suht imelik on vaadata kui su oma kombe sinust mööda süidab ja parema aja ka kirja saab :D

Iseensest toetan seda ideed täiega. See oleks hea kick starter algajale ja ka kindlasti mainetõstja ühiskonnas.

Oluline sõnum, et keegi ei hakkaks selle pealt teenima kui see üritus on suunatud toetamisele.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”