Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Neeme võttis asja ilusti kokku minu arust. Olen ise olnud ühe hooaja sarnases usalduslikus garaazis üüriline. Ma olin seal suht inimene tänavalt, kes kasutas ühte nurka ratta hoiustamiseks ja muud ei vajanud. Ülejäänud seltskond oli aga omavahel nii öelda seltskond, kes teadis üksteist pikemalt ja kelle vahel oli usaldus. Igal ühel oli oma personaalala, samas ka ühisala. Tööriistad-värgid isiklikud, samas ei pandud ka pahaks kui keegi kasutas kellegi teise omi ja need tagasi pani. Aegajalt ka hängiti ühiselt ja hiljem valitses seal läbu, koristati nii ühiselt, kui ka üksi. Ühesõnaga gäng hingas ühtemoodi ja valitses nii ühine vastutus, kui ka pohhuism teiste individuaalsete tegevuste osas. Kuidagi kõik toimis ja probleeme polnud. Üüriraha pandi teatud kuupäevaks “kassasse” ja uksevõti oli “mati all”. Kokkuvõtvalt on isegi eestlaste seas selline kommuunigaraaz võimeline toimima küll, ka erinevate inimtüüpide korral, kui omavaheline usaldus ja ausus on olemas.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”