Rumalad või segased küsimused jms

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas will111 »

Naisterahva SV'l sõber mõni aeg tagasi määris süütelukku mingisuguse würthi aerosoolpudelist pärit asjaga, kahjuks täpselt ei mäleta mis sinna pudeli peale kirjutatud oli. Igatahes fakt on see, et suht koheselt peale seda määrimist muutus see süütelukk peaaegu keeramatuks. Ühel hetkel olin sunnitud linnas maja ees tilgutama luku sisse bensiini, kuni see plöga mingil määral ära lahustus ja oli võimalik rooliluku asendist siiski lukk välja keerata.

Ma ütleks, et siit 2 õppetundi.
1) Mis iganes määret sa sinna sisse ei lase, kindlasti ei tasu selle kogusega üle pingutada stiilis paneme ikka nii, et on. Pigem toimiv variant, et üks surakas mingi x aja tagant.
2) määre, mida luku sisse lasta ei tohi olla hästi viskoosne, pindadele tugevalt kleepuv, vaid peaks pigem olema hästi kerge ja heade "vahele tungivate" omadustega.

Kui rääkida enda poolt edukalt kasutatud ainetest siis mina olen süütelukkude sisse lasknud mingit motipi ptfe oil'i. üsna vedel ja kerge kraam. igatahes pole see mul ühtegi lukku kunagi hullemaks teinud. http://www.bodycare-automotive.co.uk/in ... uct_id=263

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”