Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Re: Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)
hollow kirjutas:Oot et siis on kohe “käsi pikalt ees” ja “suur sõber kaasmootorrattur” kui miskit vaja. Aga kui on vaja ennast väljaelada ja niisama möliseda, siis tead küll kelle suunas klähvida. Ei käi konkreetselt sinu kohta vaid üldistatuna “motokogukonna” kohta.
Minu igapäeva töö on LEDi teema ja valgustus üldisemalt. Küllap ma ühtteist tean... lisaks olen ma suur persona non grata tänu sellele, et ma koheselt fredy teemapeale kaasa kaagutama ei hakanud, et on alles pätt ja pettur... lisaks veel on fredy mu klient... ma ikka jube inimene
Kui Sa selles teemas tunned ennast nagu kala vees, siis ma saan veel vähem aru sellisest vaenulikust suhtumisest. Minul neid LED-e vaja ei ole. Teemadel millest ma midagi ei tea, seal ma reeglina ka sõna ei võta. Fredyst on mul isiklitkult täiesti poogen ja mind ei huvita mida ta hommikuti sööb.
Lihtsalt kui keegi minult midagi küsib, siis ma ka vastan või annan persoonile soovitud suuna kätte mingi toote osas. Sina hetkel põrkad lihtsalt tühja. Ei ole sinust abi, ei oska sa oma toodet reklaamida, lisaks tundud olema veel selline kitsi ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.