Elektri jaotuskarp mootorrattale?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2011 korda
- Tänatud: 597 korda
Re: Elektri jaotuskarp mootorrattale?
mx77 kirjutas:Ma pigem vaatsin popimaid asju (Fuzeblocks FZ-1, Motogadget m.unit, Denali powrerhub jt) ja otsustasin, et kõvad tegijad teevad kruviklemmiga järelikult on see suund, kuhu minna. Mul endal on kodus need pagana alumiiniumist hülsid ja need on ilged. Päriselt. Lisaks näeb see kruviterminaliga tehtu "puhas" välja. Ja eks siin on mul tubli annus seda "miks lihtalt teha, kui keeruliselt on ka võimalik". Aga no, kui targad ütlevad, et "tee klemmidega" siis prooviks ikka teiste vigadest õppida.
Kruviterminalil on minu meelest see viga, et juhe on kinni ainult kiududest, ja kui tekib mingi liikumine või vibra, siis lõpuks võib juhtmekiud ära murda. Korralik tangidega kinni pigistatav klemm läheb ümber isolatsiooni seega on see liitekoht tummisem.
Kõik kruviklemmid hülsitakse,eriti veel trosskaabel,mida muidu ei kannata üldse panna.No üle joota võib ka,aga milleks,kui on müüa hülsid,mis ei maksa suurt midagi.Hülss peab muidugi just täpselt selle kaabli oma olema,mitte suurem.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.