Elektri jaotuskarp mootorrattale?

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Elektri jaotuskarp mootorrattale?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Tuuletallaja kirjutas:

Mac, mis sa neist pressitavatest klemmidest kardad. Tule mul tööjuurest läbi ja ma annan sulle peotäie klemme ja/või hülsse ning korralikud tangid ka laenuks... ja kui käed päris õlgadest ei alga, siis teen puust ette ja punaseks, kuidas erinevaid asju pressida. Kui ma su signatuuri vaatan, siis on meil ohvissid suht-koht kõrval kvartalites.

Ok, ma tulen siis sinu juurde, mulle on puust punased asjad meele järele.

mx77 kirjutas:

Mul jäi projektist kõvasti lapikklemme üle ja vastavad tangid on kah olemas, nii et variante on palju.

Kui mulle Tuuletallaja nägu või kehahoiak või hääletoon millegipärast ei meeldi siis tulen sinu juurde. :)

Jesper kirjutas:

kruviklemmid jms on umbes samast seeriast nagu vanameeste õhkamine...

Ma pigem vaatsin popimaid asju (Fuzeblocks FZ-1, Motogadget m.unit, Denali powrerhub jt) ja otsustasin, et kõvad tegijad teevad kruviklemmiga järelikult on see suund, kuhu minna. Mul endal on kodus need pagana alumiiniumist hülsid ja need on ilged. Päriselt. Lisaks näeb see kruviterminaliga tehtu "puhas" välja. Ja eks siin on mul tubli annus seda "miks lihtalt teha, kui keeruliselt on ka võimalik". Aga no, kui targad ütlevad, et "tee klemmidega" siis prooviks ikka teiste vigadest õppida. (w)

Raitsraisk kirjutas:

Sama klotsi sisse võid suruda 1,5-4 mm2 juhtme, kiudkaabli otsa joodad üle või pressid hülsi otsa.

Tsikli juures väga neid 1.5mm juhtmeid pole, 1.0 mm kannatab juba 16A ehk siis 190w tarbija, selliseid annab juba otsida. Aga niikaua kui kirjuatsin, avastasin, et wagol on ka selline 5 x 0,14 - 4 mm². Igatahes teen ma uudishimust lihtsalt proovin, et mis loom see Wago on. :bsmile:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”