Kuullaagritest ja nende remondist
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Re: Kuullaagritest ja nende remondist
Spoiler
Macintosh kirjutas:eetarga kirjutas:Juba minu tööaeg, kuullaagri kaant maha, pesemine, läbipuhumine, uue määrepanek ja kokkupanek on vist kallim!
Kui sa südatalvisel pühapäeva pärastlõunal oled garaazi suundunud, selleks, et natuk tsikli kallal nokitseda, pisut tšillida ning selle käigus ka üks õlu ära juua siis on suhteliselt kama palju su tööaeg maksab või kas sa oled töötu või kas laagri hind on 2 või 22 eurot. Kulu või kokkuhoid pole siijnuures eesmärgiks.
Ja sa unustad ära, et selleks, et laagrit osta tuleb veel kuhugi sõita ka, arvesta ikka see aeg ka juurde. Lisaks ma ei näe midagi halba säästlikus suhtumises - nii-kui-nii on maailm oma ühekordseks kasutuseks mõeldud asjadega lolliks läinud - see kuradi laga tuleb pärast kuhugi panna ka.Ääremärkuseks: ja kui ma õigesti mäletan, siis sa ise tegeled igapäevaselt ja töiselt jäätmetest, täpemalt sitast millegi kasuliku tegemisega.
Kohe näha, et uute rataste omanikel on igav ja unistavad remondist,et see on midagi ägedat. Ausalt, ei ole sõita on hulga toredam
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.