Kommuunigaraaz Tallinnasse?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?
morse kirjutas:Macintosh kirjutas:Muid põhimõttelisi erinevusi ma neil ei näe.
TÄIENDAN: Sul on tegelikult õigus. Sisulist vastuolu ei ole, kui kogu algne investeering tuleb väljast (mingi KiK või EAS). Sel juhul minu kirjeldatud vastuolu ei tohiks tekkida, sest juhatus määrab palga ainult sellele, kes selle ära on teeninud ja asi korras. Aga mul on tunne, et siia tuleks alguses kõvasti oma pappi alla panna. Kuidas MTÜs sellised asjad lahendatud on? Kas ma võin kuidagi korrektselt oma laenu/annetuse tagasi saada kui MTÜ on ennast toimima saanud?
Ma olen MTÜ juhatuse esimees ja võin kinnitada,et MTÜ-le saab teha ülekande eraisikuna ,et laen ja siis MTÜ kannab selle kokkulepitud ajal tagasi.Teeme üsna tihti nii,kui on vaja mingi projekti omaosaluseks suuremat summat,kui meil arvel on. Meie külaseltsi üritus tegeleb siiani PRIA rahastuse toel ja igaaastaselt kogume sümboolset liikmemaksu. Kui alustasime oli see 200EEK ja nüüd on 13€. Kui esimesed aastad oli igati kõik ornungis,siis nüüd on küll nii,et ma pean igal aastal manguma ,et ikka jõulupeo või jaanipäeva ajaks raha ära makstaks. Lisaks on tekkinud veel seltskond,kes maksavad ühe pereliikme eest ja arvavad,et see on piisav(ise on seda mulle öelnud,kuigi liikmeid on perest 3). Liikmeid on meil 31,kellest siis umbes 7-8 ei ole juba mõned aastad sentigi panustanud. samas ega nad ei saa meil ka midagi.
Ehk selline väljavõte meie ühiskonnast,kus suure hurraaga lennati peale,teeme ja teeme,siis tuli rahulikum tegutsemise aeg ning peale 2-3 aastat on see asi justkui ainult juhatuse huvi. Ülejäänud tulevad ainult jaanitulele või jõulupeole kohale ja kui seda pole organiseeritud,siis küsivad,et miks.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.