Kommuunigaraaz Tallinnasse?

morse
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 291 korda
Tänatud: 233 korda

Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Lugemata postitus Postitas morse »

Ilma uurimistööd tegemata, arvan, et näiteks Rootsis sellised asjad toimivad juba täna...
Ma pole kunagi välismaal elanud aga suhtlen inimestega erinevatest kultuuridest ja on kuidagi selline tunne jäänud...

Mul käis ka see MCC või RC mõte läbi aga ma arvan, et antud kontseptsiooni eduks oleks vaja asi motoklubist eemale tüürida. See peaks olema nagu spordiklubi/baar vmt vaba aja veetmise teenust pakkuv ETTEVÕTE. Kui Krooksus nina täis tõmbad, kas siis oled omaniku peale pahane, et ta sinu pealt teenis?

Selleks, et minu variandis asi Teenusena toimiks, peaks omanikul olema teoreetiline võimalus teenida väiksest kasumit. Sel juhul on õigustatud omaniku riskide võtmine, mis omakorda tagab võimaluse kvaliteetset teenust pakkuda, mis omakorda tagab võimaluse, et klient on rahul ja ei nurise, et näiteks MAC asja juhtimise ja omamise eest palka ja heal aastal kasumit saab...

Minu versiooni miinus on see, et OÜl on raskem toetust saada kui MTÜl...

Edit: minuga samal ajal visandas Mellpoiss oma vaate klubilisest, mitte ärilisest tegevusest. Ka sellel versioonil on oma tugevused, kuid mõlemal variandil on omad suured nõrkused: äri puhul kasumlikkus ja klubilise tegevuse puhul kõik muu, mis siit läbi on käinud...

Viimati muutis morse, 20 Sept 2018, 13:17, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”