Kommuunigaraaz Tallinnasse?
Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?
franz, selles on iva küll, aga ma kahtlustan, et sa oled suht üksi sellise plaaniga sellist asja toimetada komuunigaraažis. Nädal-kaks ei viitsi käia ja su projekt on ilusti kuskil eest ära lükatud ja siis veel hästi, enamjaolt sõna otseses mõttes visatakse lihtsalt jalust ära.
Ja need, kes juba ehitanud on või ehitavadki, neil on oma koht selleks olemas..
Pluss, ma ei sõida sellise rattaga nagu iga teine, sest minu oma on juba peaaegu stockis ideaalne ja piisavalt haruldane Eestis. Nahknarmaid lenksu otsa saan ka selku parklas installida. Ülevaatuseks valmistumine käis ka kortermaja ees (numbrivalgustus, db-killer, tagaiste ja tagumised jalarauad).
Ma ei taha siinkohal ainult maha teha mõtet, igasugune algatus on äge. Aga jubeda optimismiga peale lendamine lõpeb rämeda põrumisega, selle idee puhul on mõeldud pigem asjadele kui sihtgrupile.
Eks siis koorub ka välja vastus teemaalgatusepostis toodud küsimustele - huvi nagu natuke on, aga maksta väga ei taha, lisaks tahaks privileege. Ja üleüldse "kliendina" osaleda on märksa mugavam, "korraldaja" nahas tõesti olla ei tahaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.