Mootorratturite reisikirjad

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3124
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 325 korda

Re: Mootorratturite reisikirjad

Lugemata postitus Postitas ranel »

ats30 kirjutas:

Ranel, Sul on ikka kassi kannatus. Igal reisil on Su sõbral tsikliga mingi kepp ja alati ma mõtlen et kuidas küll ilma seda ja toda tegemata või kaasa võtmata saab üldse reisile minna. Ma hoiaks sellisest reisikaaslasest jube kaugele :-||| . Samas minu enda reisiks ettevalmistamise põhjalikkus käib mulle omale ka närvidele :bsmile:

Eks mu enda rattaga on sama palju või rohkemgi jamasid olnud. Lihtsalt esimene kord, kus nii pikalt muretult sai sõita.

Rattalaagrid vahetati tal tegelikult eelmine suvi ära. Seetõttu oli see suht üllatus. Siiamaani ei tea, kas oli halvasti paigaldatud, praak laager või lihtsalt ülekoormus. Pingereguga läks lihtsalt kehvasti, et kalli rahaga sai vuffeli. Samamoodi eelmine suvi vahetatud. Tagavara oli mõlemal kaasas. Ratas polnud eelmised 25k õli tal võtnud(sisuliselt välbast välbani sõitnud) ja nüüd sel reisil põletas ta ratas midagi 2l kanti ära. Shit happens ja selles osas küll ette heita ei saa. Õnneks pole temagi siidinäpp ja suudab ka ratast remontida.

Tuleb aga välja, et tavalises Bilteni taolistes poodides pole siiski need laagrid nii levinud. Ma ise olin ka kogu aeg arvanud, et kui tõesti juhtub, siis teine toob laagri, vahetab ära ja sõit läheb rõõmsalt edasi. Oli kõiki muid mõõte, aga mitte seda õiget. Sai veel mitmeid poode läbi sõidetud, kohalikega suheldud, et kust leida võiks, katalooge lapatud jne. Kui Tartu peale mõelda, siis tegelikult on ka siin vaid mulle teada olevalt kaks poodi, kust seda letist saab ja mõlemad poed on E-R vaid avatud. Omale uusi laagreid ostes sai ka otsitud, kust saaks ilma Honda pakendamise tasuta laagreid. Tulevikus on aga mul ka kindlasti varulaagrid kaasa pakitud. Jälle elu õpetab õppetund.

Laagrid nii ribadeks sõita oli ta oma otsus, millest ma ka vaimustuses polnud, aga eesmärgini see viis ja sadamasse ta jõudis.

Aga eks ilmaasjata ei müüda oma vanu rattaid maha ja võetakse tutikad pillid ligi. :bsmile:

Eks järgmise aasta seiklusteni. :bsmile:



http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”