Honda CB600F '03 Ei lähe kuumalt käima

Kasutaja avatar

oopisteinepoiss
Mode
Tsikkel: Hornet, R1
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 8 korda

Re: Honda CB600F '03 Ei lähe kuumalt käima

Lugemata postitus Postitas oopisteinepoiss »

j4n4 kirjutas:

Minu 2005 a. CB600F-il tundub esmapilgul sarnane viga olevat. Ainult et nüüdseks on ca kolmel korral sooja mootoriga sõidu pealt välja surnud. Päev läbi sai sõidetud ja siis üks hetk enam gaas ei reageeri, pöörded langevad kuniks mootor lõpuks seiskub. Kohe uuesti käima ei lähe ja pilt on identne sinu "soojast peast" käivitamisele. Minut-kaks ootamist, uuesti käivitades jälle toimib. Ei tea muidugi millal see hetk kätte jõuab, kui enam üldse uuesti käima ei lähe. Midagi lahti pole veel võetud, aga oleks ka huvi teada, millest alustada võiks.

Puhasta aku klemmid ja pane elektrotehnilist vaseliini peale, et niiskusega ühendus oksüdeeruma ei hakkak. Kontrolli laadimispinge ja aku mahtuvus üle. Mul oli probleem nendega ja tsikkel suri keset sõitu välja. Selgus, et tsikli kahepoolne signalisatsioon tõmbab aku tühjaks ja laadimispinge on pisut madal, et sõidu ajal akut laadida. Ühendasin signalisatsiooni lahti ja päeval enam täistulega ei sõitnud, puhastasin aku klemmid ära ja kinnitasin nad korralikult ning probleem kadus ära.

triple7 kirjutas:

Mul on juba paar kuud analoogne jama 2008 aasta Hornetiga. Eriti just peale linnas tiksumist, kui mootor eriti kuum, ei taha käima minna. Mõnikord ei tee starter plõksugi nagu eelnevas videos, aga teinekord jällegi käiab väga õrnalt nagu aku oleks tühi. Esimese asjana ostsin uue aku, kuid viga polnud selles. Starter on ka kergelt kõrgema tooniga häält tegema hakanud, ma pakun et probleem võib olla starteris, kuid kindel ei ole.

Mõõda starteri pingelangu https://www.youtube.com/watch?v=DfLyh43iihM
Igaks juhuks ütlen, et tsiklitel starteri bendixit ei ole ja relee ei ole starteri küljes. Aga üldiseks pingelangu põhimõtte selgituseks on see video hea.

Viimati muutis oopisteinepoiss, 17 Sept 2018, 19:41, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”