Väljasõit: 24.08 Kaberneeme sadamasse. Start 19.00
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Ootan järgmist korda...
Tere
Kahjuks krt ei ole võimalik seekord jälle tulla kuna olen hetkel Rootsis, aga olen juba pikka aega neid bikeri foorumi väljasõite oodanud, nii et jään ootma järgmisi väljasõite. Loodan, et neid veel tuleb, sel aastal.
Ohutut sõitu!
Päärn
Kahjuks krt ei ole võimalik seekord jälle tulla kuna olen hetkel Rootsis, aga olen juba pikka aega neid bikeri foorumi väljasõite oodanud, nii et jään ootma järgmisi väljasõite. Loodan, et neid veel tuleb, sel aastal.
Ohutut sõitu!
Päärn
Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
-
- Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Re: väljasõit
no mul on küll saba tühi ja pole probleemi mustamäelt läbi tullaPinchu kirjutas:Keegi üht seljakotti tahab võtta peale? Mustamäelt

Kawasaki VN15 SE ...kisub näo naerule
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Aga ehk siis õhtupoole kontakteeruks. 5184184Aarne kirjutas:no mul on küll saba tühi ja pole probleemi mustamäelt läbi tulla
PS. varustus endal kenasti olemas
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Neeme on siis ka seekord vähe aktiivne ja olles kodanik, kes igapäevaselt loeb ja muidu Biker.ee seltskonnaga suhtleb on ta otsustanud oma võistlusrattale õhtul mõne tule ja numbrikese külge krudida ja võtta kaasa ka teispoolsuse ning tulla ka väiksesele ilmanautimisele õhtul. 
Ja mina mõtlesin, et selle rattaga ma enam tänavale ei lähe - ai, ai ,ai kui rumal laps
Aga kuna distants pole pikk, siis ei hävi vist ka slickid ja kerge võistluskett eriti ära.

Ja mina mõtlesin, et selle rattaga ma enam tänavale ei lähe - ai, ai ,ai kui rumal laps

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
rohkem ple ilusaid seljakotte sul v ?Pinchu kirjutas:Keegi üht seljakotti tahab võtta peale? Mustamäelt

-
- Tsikkel: GS500->SV650->Monster696
Re: Ootan järgmist korda...
Kui ma ei teaks, et ei ole vandenõud, arvaksin, et mingi kokkumäng siin igatahes käib küll .... dempaarn kirjutas:Tere
Õhtul vonkrhlis Psychoterror, Sceptic Jazz, Soterios ja Apollo ju

-
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Sepp - näed siis, juba 3 sabale tahtjat välja ilmund (lisaks Zombiele vee kaks tundmatut teemas "tere"... Sul ikka nii pikka saba on?
Kuna tundub, et tuleb üsna korralik kamp kokku, siis äkki keegi võtab fotoka ka kaasa, saab pärast pildid biker.ee-sse üles riputada?
Fazer
Kurat pilve hakkab kippuma vist...

Kuna tundub, et tuleb üsna korralik kamp kokku, siis äkki keegi võtab fotoka ka kaasa, saab pärast pildid biker.ee-sse üles riputada?
Fazer
-
no kui on head putukad, siis ma võin mitu korda ka edasi-tagasi sõitaFazer kirjutas:Sepp - näed siis, juba 3 sabale tahtjat välja ilmund (lisaks Zombiele vee kaks tundmatut teemas "tere"... Sul ikka nii pikka saba on?![]()
Fazer

-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Kontakt:
tule siis otse Kaberneeme, varem või hiljem jõuame nagunii sinnaretro kirjutas:krt, kui teaks, kust kaudu siis lõpuks tullakse, oleks kah käsi. nimelt kodunt mul jõelähtmesse-kaberneebe ca 20 km veereda. ja koju jõuan alles 19.00
aga noh, eks ma siis tiirutas kuskil sealkandis ja loodan rahvast ikka trehvata

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
kui aus olla siis mul on peale enda kiivri veel kaks tasemel kiivrit,aga paraku ei saa ma neid nii kiirelt kodust kätte kui vajasys kirjutas:No Sepp... kuidas siis sul teist kiivrit pole... Ma kohe tunnen kuidas mul konkurentsieelis tekkib...sepp kirjutas:neil pole kiivreid..
nii et ma heameelega kutsu

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.