Hälvik-autojuhid
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
keegimuu kirjutas:Kas kellegil siin foorumis vastupidiseid kogemusi ka on?
Ikka on positiivseid kogemusi ka (90% sõidukijuhtidest on ilmselt täiesti normaalsed liiklejad). Meenutan soojalt kahte juhtumit tänavusest aastast, kus ühel juhul linnaliini buss ja teisel haagisega kallur "puksis" kõrvalrida kinni hoidva sõiduki kõrvale ja andis seejärel märku, et "sõida mööda". Aga positiivne on oma olemuselt norm, negatiivne kõrvalekalle. Seega jääb neatiivne jääb paremini meelde.
Ma olen alatest masust täheldanud, kuidas liiklus aasta aastalt paremaks läheb aga tänavusest torkab silma kuidagi eriti palju negatiivset. Enamasti tehakse tsikli sadulas ollles ruumi aga viimasel aastal on minu meelest taas süvenenud nende sõitjate osakaal, kes sulle külje-/tahavaaatepeeglist otse silma vaatavad ja ei kavatsegi end ummikus kuhugi liigutada. Või tõmbavad rea suisa koomale. Paari aasta tagusest mäletan värvikalt üht +30 naist, kes väikeautoga pani foori tagant kollase süttides üle kõrge äärekivi, sest ma olin ridade vahelt esimeseks trüginud" ja see ajas tal ilmselt kopsu üle maksa.
Igasugustest "ruumitegijatest" maanteel hoian ma eriti kaugele - kogemuse baasil ütlen, et sa ei tea kunagi, kas ta tegi sullle möödasõiduks ruumi või kukkus tal sigaret/hamburger/tatipall kõrvalistme alla ja nüüd ta otsib seda ning kohe-kohe krabab rooli taas vasaskule.
Kui keegi just ekstrasitapäiselt ei käitu siis ega mulle see väga meelde jää, elus on muid, toredamaid asju, kui mõne lolli liikleja idootset käitumist meeles pidada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.