Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Mind üritas üks jobu kolm aastat tagasi "oma ritta" tagasi suruda ja möödasõitu takistada. Ikka päris tõsiseltvõetavalt. Sest ma olevat (tema arust) mootorratta sadulas liikluseadust rikkunud ning see justkui andvat talle õiguse meetmeid võtta. Honda elektraiautoga värdjas. Pärast keeras parklasse, istus oma auto kaitsvas varjus, kattis näo kaamera eest ja muudkui korrutas nagu papagoi: "Aga ise sa rikkusid liikuseeskirju". Lõpuks, sai meheks, tuli autost välja ja ütles käte ja hääle värisedes: "Ma vihkan neid kuradi mootorrattureid! Järgmisel korral teen täpselt samamoodi, mis sa mulle ikka teha saad!" Ega ei saanud õigupoolest teha küll misikit. Aga puändiks tegi politseissse avalduse, et ma olevat tsiklivõtmega ta auto külje ja tagumise otsa udupeene klaaspaneeli tsiklivõtmega ära kraapinud. Kahju olevat olnud 900€. Aga ikka ikka nii kõva mees oli, et politseis avaldust tehes ei saanud märkimata jätta, et vihkab mootorrattureid.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”