Trahv Ungarist/ trahv välismaalt → Re: trahv Ungarist
Re: trahv Ungarist
will111 kirjutas:Miks sa siis lausa nii loll olid, et mitte ühe, vaid lausa 3 korda lasid sama kaarema ees endast pilti teha? Ei jäänud esmakatsel piisavalt ilus naeratus?
No näed kui loll võib üks inimene olla , ennast pani ka hiljem muigama. Ma ei saanud kiiruskaameralt, seal oli linnas ZTL ehk piiratud liiklusega tsoon. Ja kuna kõik sinna sõitsid ning mul aimugi polnud millega täpselt tegu, siis uhasin nagu õige mees sinna. Ja ei teadnud ka seda tarkust, et kui juba läksid, siis jäägi sinna. Esimese ringi sõotsin huviga läbi ja siis oli soov parkimiskoht leida, panin siis teist korda uuesti tiiru ja kuna kohe kohta ei leidnud, no siis sai kolmas veel
Ning iga kord suutsin sealt tsoonist välja jõuda ja uuesti sama kaamera alt sisse. t***, huumor kuubis. Kirjadega kaasas olnud netiaadressilt sain ilusti 3 pilti kah, kus mu rendi Fiat asetses sissesõiduteel erinevates kohtades.
Ahjaa, see pole veel loo püant. Seda, et trahv tuleb, sellest sain aimu õhtul, kui netist huvipärast vaatasin, et mis see ZTL on. Sain aimu ka, et 3x tuleb maksta. A rendifirma võttis teenustasu ka veel krediidika pealt maha, andmete edastamise eest politseile. Arva mitu korda nad võtsid? Nad tegid seda 2-3 kuud pärast reisi ja ma arvasin, et see oligi nüüd trahv ning asi mutt sellega ja ei viitsind süveneda. A nagu mainisin, siis õiged trahvid tulid 11 kuud hiljem sünnipäevaks. Ühesõnaga, polnudki muud kui endale
teha ja õppetund salvestada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.