Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
reimps kirjutas:M.T. kirjutas:Mul nüüd tekkis küll
Oleks pidanud 2 kõrvuti sõitva auto vahelt läbi pressima või mismoodi see möödasõit oleks pidand toimuma?
Pole küll uhke selle üle takkajärgi, aga sitaks rahul küll - olen mõned korrad sedasi just teinud. Peegliriivamine boonuseks, tõmbavad taolistel opelimeestel munad kõhuõõnde ilusti tagasi. Mu** oled, saad samamoodi mu**i käitumist tagasi ka.
Ja pole vaja hakata "pööra teine põsk ja targem annab järgi"- juttu ajama, see meie liiklus on juba selle pärast per*e keeratud.
Pole ma siin jumalkartlike elutarkusi propageerinudki ja nõus, kui vahest m....-ile samamoodi vastata. Mõttekoht tekkis mul Maaksi hinnangu kohta, et kui sul ees 2 autot kõrvuti sõidab ja sa neist üle või vahelt või krt teab mis kaudu enesetapjalikult mööda ei suuda sõita, siis oled hälvik. Päriselt w ? Ju ma siis ka peast hälvik, sest sellist organidoonori kandidaadi laadset katset ma ka tegema ei kipu. Kui sellel isehakkanud mendil aju verevarustus ikka hetkel problemaatiline on, siis 50:50 võimalus, et seda jõuga pressimist ta ka F1 stiilis jõuga blokeerima asub. Tulemuseks sattumine "õnnetused mootorratastega" ja suht kindlalt ka "hälvik ratturid" rubriiki, kus samad tegelased sind jälle hälvikuks tembeldavad.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.