Hälvik-autojuhid
-
- Mode
- Tsikkel: Hornet, R1
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Sõitsin reedel mööda Tln-Trt mnt. maale ja liikluse tempo oli päris kiire. Enamus autod lasid 130-140km/h. Kuna mul läks tuttav ees, siis hoidsin ise ka pisut üle kiirust, et järel püsida. Kaherealisel on hea nähtavus ja teeolud (üle lubatud piirkiiruse sõitmist see muidugi ei õigusta). Üks hetk jäi mu ette sinine Opel'i universaal, kes otsustas, et hakkab liikluspolitseinikuks. Kui too pikk sirge hakkas ja nägi, et ma tagant tulen, siis reastus paremalt ümber vasakusse ritta ja sõitis eesoleva sõiduki kõrvale ning jäigi sinna. Ees oli tee tühi aga nii me siis seal sõitsime. Kui olin talle juba mitu korda tulesid vilgutanud ja käega šestikuleerinud, et palun tee rida vabaks, siis kiirendas ise ka kiiruse ülesse ja tegi raja vabaks. Vilgutas paar korda tulesid ja vehkis kätega ning võttis mulle sappa. Kui liiklus kosel 90km/h uuesti käima hakkas, siis hakkas Opeli mehel kiire möödasõitmiste vajadus ja sõitis eest minema. Varsti ma teda enam ei näinudki.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.