Kas peaks hakkama klassikalisi (V2) kokku ostma .... ? → Re: Kas peaks hakkama klassikalisi kokku ostma .... ?
Re: Kas peaks hakkama klassikalisi kokku ostma .... ?
Vastupidi, tänapäeval on automootoridki päris tihti juba 1200 või 1400 kuupi. pole isegi liitrised midagi harukordset enam. Seega, varsti võiks lausa öelda nende ligi kaheliitriste mootoritega kaherattaliste kohta veoauto mootoriga tsikkel.Aga no ma ei viitsi vaidlema ega diskuteerima hakata, misasi on automootor ja mis mitte. See ütelus käis selle kohta ja vastuseks sellele, et mõne mehe arvates siin on tonnise mootoriga tsikkel "võrr"
Ma ei ole mitte sõnagi öelnud selle kohta, kas või kui suur/võimas on SV. Ma ütlesin, et SV on klassikaline näide klassikalisest mootorrattast v2 mootoriga. Minu maitse ei ole suured tsiklid, sõidumugavust otsin ma 4-rattalistest ja võimsust on tonnisel SV "võrril" rohkem kui sellel 1.8 liitrisel VTX'l, mis kaalub vist umbes 2xSV jagu. Aga selle teema pealkirjas oleks võinud algusest peale olla sõna klassikaline asemel lihtsalt sõna cruiser ja mingit segadust ei olekski...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.