Valvekaamera

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Valvekaamera

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Mul HikVision
Pilt enamvähem (ka öösel)
Video hakib ja eriti just liikumise peale. St näed, et midagi tuleb kaadrisse siis jääb pilt seisma ja näed kuidas kaadrist välja läheb. Algul arvasin, et see vaid live view problem aga salvestab samamoodi. Käidi ja sätiti ei sittagi. Liikumisettuvastus on paras bs st leian sealt kõike muud kui seda mida vaja.
Kaabakas käis hoovis leidsin vaid suure kerimise peale (no ei ole sujuv ja kiire) Aga mingeid tuvastamata liikumisi on küll ja küll. Sättisid seda ka ei läinud paremaks.

Nüüd on nagu on. joppamise peale saab kaabaka kätte.
Need vist, mis tõesti on sujuvad ja hästi töötavad asjad, mille pildilt on võimalik ka kolm sammu eemal olev inimene ära tunda maksavad tõenäoliselt rohkem kui valvatav vara. Lisaks õnnestu mul veel Kaameravalve (HikVisioni müüjaga) tülli minna.
Enne paigaldus oli nagu südamesõber, suhtles ja tuli kohale, et parimat pakkumist teha. Peale paigaldust lõpuks ütles, et ära enam kunagi helista. Aparaat jooksis kokku ja unustas passwordi ära ja enam sisse ei lasknud. Reseti eest (mileks ei pea kohale tulema) tahtis 50€ saada. Ühesõnaga töötab aga maailma parim lahendus ei ole ja peale paigaldust muutud tülikaks ning iga sammuke hakkab imelike hindasi maksma.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”