Plastikust load, tervisetõend ja nende kehtivus → Plastikust load, tervisetõend ja nende kehtivus
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Plastikust load, tervisetõend ja nende kehtivus
njaa, ei tahaks uskuda, et ma olen ainuke eestis, kes juhiluba endaga kaasas ei kanna, ja kellelt samas pole kunagi seda ka nõutud vaid päringud on kõik kenasti tehtud saanud peale id-kaardiga isiku tuvastamist.
ühtlasi, mina loen sealtsamast seadusest küll välja, et on 2 erinevat viisi juhtimisõigust tõendada...ja vaid üks neist on teha seda eelpool toodud doki nimekirja abil.
seda "Mootorsõidukijuhil peab olema kehtiv juhtimisõigust tõendav dokument" on natuke raske mõista aga mina saan aru nii, et kui ma olen saanud vastava kati juhtimisõiguse siis mul ongi kehtiv juhtimisõigus tõendav dokument. see dokument on digitaalsel kujul meie imetlusväärses e-riigi e-sisteemis. seal ei ole öeldud, et see dokument peab mul füüsiliselt kaasas olema vaid, et minu juhtimisõigust peab kuidagi saama tõendada.
ühesõnaga, mulle tundub siiski päris lihtne. aga on keegi hiljuti ka omale mõnda uut katit (lisaks) teinud ja selleks puhuks MITTE uut plastikut printida lasknud?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.