Küsimus MCC loomisel
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2008 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Küsimus MCC loomisel
srx kirjutas:Spoiler
No see tähendabki, et peab olema projekt ja sellel peab olema ka mingi sisu. Ja seda ma tahtsingi öelda.
Mootorispordi üritusel peab olema ka mingi kasu kohalikele:
- täiendav klientuur kohalikele äridele
- huvi kohalikele, et vaatama minna
- huvi kohalikele, et osalema minna
- veel midagi, mis kuidagi kohalikele huvi pakub või kasu toob
Päris nii ei saa, et ütled, et ma olen MTÜ ja tahaks saada 1k€ pappi, sest me sõidame mootorratastega ja see on cool ja selle pärast peaks raha andma. See on põhjus miks üldse sõna võtsin. Üritati väita, et lihtsalt niisama midagi tegemata saab raha - üldiselt ikka ei saa.
Muidugi saab toetust, kui sul on hästi läbi mõeldud ja koostatud projekt. Selle vastu ma ei vaidle üldse.
Tegevustoetus(üldiselt ühe piirkonna kõigile MTÜ-le üks summa) ei ole projektipõhine ja see on valla-linna eelarvest makstav.Kui omavalitsus leiab,et sa oled oma MTÜ-ga(MC klubiga) kogukonnale vajalik(selle kuidas olla, pead ise välja mõtlema) siis lihtsustatult võiks öelda,et saadki pappi,et olemas oled.Raha kulutad oma põhikirjalise tegevuse käigus hoidmiseks ja kõik on rahul. Lihtsalt sinu olemasolu peab olema mõtestatud ja kasulik kogukonnale. Samas osa kogukonnast on ka 5-10 inimest. Kui kudumisring või savimaalijad saavad,siis peab ka MC saama-demokraatia
Projektipõhised toetused on eraldi teema.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.