Shotimaa sõõr?
-
Teema algataja - Postitusi: 471
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Shotimaa sõõr?
Macintosh kirjutas:Tort kirjutas:Muus osas ei oska kaasa rääkida, aga olen ise käinud autoga Dunkirki kaudu ja minu meelest kogu see Prantsusmaa-Belgia-Hollandi rannik on mõttetu pommiauk täis tööstust ja magalaid ja mida kiiremini ja odavamini sealt läbi saab, seda parem. Ma vahelduse mõttes ei valiks küll midagi, ühed samad künad kõik need paadid ja ühed samad tühermaad need sadamad samamoodi.
Jep. Kogu see rannaäär on seal nagu sõidaks Talllinnast vaheldumisi mööda Tartu ja Peterburi teed mööda linnast välja, kaunis tööstusmaastik saateks foonil.
Norra praam ei käi juba mitu aastat ja pole ka plaane, et hakkaks käima. Parim viis on minu silmis Amsterdamist laevale ja sellega Newcastlisse välja. Õhtul lähed laevale ja hommikul oled juba Shotimaal kohal. Kui rahaliselt vaadata siis pilet edasi-tagasi on 430€. 1000 km mööda maad minnes on ilmselt natuke soodsam aga mitte oluliselt, ainuüksi praamipilet üle kanali on 40€, bensiinid, ööbimised, toidud juurde ja oledki enam-vähem samas kohas väljas.
Tänud kaasa mõtlemast, aga ma vist väljendasin enne end pisut mitmetimõistetavalt. Ütleme siis nii, et oluline pole mulle mitte Holland ja sealt edasi rannikuäär oma tööstus ja sadamaklastritega (olen isegi neist aastaid tagasi autoga rohkem kui korra läbi uhada saanud...), vaid pigem siis ikka õhtu Amsterdamis
Ja sestap mõtlesingi laevaga otse Hollandi(st) sõites pigem ühe korra vältida seda igavat jura seal nii, et samas Rotterdam/Amsterdam teele jääks. Teine ots on siis Brüsseli kaudu plaanis. Kuid samas ma jälle nii palju perfektsionist vms, et korra juba sinna minnes tahaks ikka kogu saarele enam-vähem ringi peale saada ning u.9-10 päeva koha peal peaks seda vist talutavas tempos võimaldama ka? Noh siis nii, et Šotimaale jääks lihtsalt põhirõhk, u.6-7 pv...seega leidsingi hetkel ise selle HoekVanHolland(Rotterdam)-Harwich paadi u.100-120€ hinnaga (modra ja 2 reisijat), mis siis Doveri kaudu teist otsa tehes jätaks ainult väga väikese jupi UK rannikut vahelt välja. Sestap meeldiks see suund pisut rohkem, kui kohe u.3x kallimalt Newcastle põrutada...
Seega jah, kui kellelgi on veel mõni hea vihje või suudsnipp, kuidas Hollandist just sinna UK kagunurka soodsalt sattuda, siis see abiks.
Norra-UK laeva mõtlesin ise ka kohe kõige esimesena, kui üldse see Šoti mõte peas veerema hakkas..aga ise jõudsin kahjuks sama inhvoni, et seda alust juba ammu enam ei seila :/

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.