Shotimaa sõõr?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: Shotimaa sõõr?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Tort kirjutas:

Muus osas ei oska kaasa rääkida, aga olen ise käinud autoga Dunkirki kaudu ja minu meelest kogu see Prantsusmaa-Belgia-Hollandi rannik on mõttetu pommiauk täis tööstust ja magalaid ja mida kiiremini ja odavamini sealt läbi saab, seda parem. Ma vahelduse mõttes ei valiks küll midagi, ühed samad künad kõik need paadid ja ühed samad tühermaad need sadamad samamoodi.

Jep. Kogu see rannaäär on seal nagu sõidaks Talllinnast vaheldumisi mööda Tartu ja Peterburi teed mööda linnast välja, kaunis tööstusmaastik saateks foonil.
Norra praam ei käi juba mitu aastat ja pole ka plaane, et hakkaks käima. Parim viis on minu silmis Amsterdamist laevale ja sellega Newcastlisse välja. Õhtul lähed laevale ja hommikul oled juba Shotimaal kohal. Kui rahaliselt vaadata siis pilet edasi-tagasi on 430€. 1000 km mööda maad minnes on ilmselt natuke soodsam aga mitte oluliselt, ainuüksi praamipilet üle kanali on 40€, bensiinid, ööbimised, toidud juurde ja oledki enam-vähem samas kohas väljas.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”