Shotimaa sõõr?

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 170 korda

Re: Shotimaa sõõr?

Lugemata postitus Postitas Tort »

Loadära kirjutas:
  1. Modraga suurele saarele ja tagasi: vist soodsaim on ikka laev Calais-Dover vms...et €urotunnel tundub netist uurides u.x2 hinnaga olema võrreldes praamidega? Ise veel mõelnud varianti vahelduse mõttes üks ots Calais-Dover, aga teine Harwich-HoekVanHolland vms teha, et üle hulga aja taas üks Hollandi päev (...või noh, ikka õhtu :) )ka sisse satuks. Ons sealt Hollandi veel mingeid häid soodsaid variante...või noh, pigem kas on üldse UK-se minnes ka äkki mingeid häid pakkumisi ripakil, a`la nagu Louis vs. Tallink diil, et modra tasuta vms ;)

Muus osas ei oska kaasa rääkida, aga olen ise käinud autoga Dunkirki kaudu ja minu meelest kogu see Prantsusmaa-Belgia-Hollandi rannik on mõttetu pommiauk täis tööstust ja magalaid ja mida kiiremini ja odavamini sealt läbi saab, seda parem. Ma vahelduse mõttes ei valiks küll midagi, ühed samad künad kõik need paadid ja ühed samad tühermaad need sadamad samamoodi.

Edit: Siin kunagi oli teema minu meelest, kus uuriti Norra kaudu praamiga minekut. Kui see aega lõhki ei ajaks ja praamid käiks, siis see oleks pigem vaheldusena variant.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”